Lag ditt merke med Lotto-spill

Det har vært mange forsøk på å få en strategi som går for lotterier, og noen av dem har faktisk gitt frem vinnere. Kanskje den mest interessante og mest utfordrende lotto-strategien består i bassenger av spillere som samler og deler mulige gevinster blant hverandre.

I verden av vanlige lotterier ville denne store strategien vært umulig å klare, men i verden av online lotto blir dette en mulighet ved bruk av dataprogrammer som genererer tall for hver av spillerne som deltar i gruppen .

På denne måten, selv om inningsbeløpene reduseres, ettersom de må deles opp mellom spillerne, øker den faktiske muligheten for gevinster med hver spiller og hver lotto-billett som er kjøpt.

Man kan vurdere at det å vinne jackpotten på resultater eurojackpot – eller superenamax-lottoet kan bringe rundt 200 millioner amerikanske dollar i et enkelt spill, men hvis dette beløpet må deles av millioner av spillere, som deltar i en slik ordning, jackpotten ville bare bringe en spiller rundt 200 dollar bare.

Disse ordningene avviker lotteriets natur og derfor velger mange spillere å holde seg til sine egne tall og få sjansen til å vinne et livsendrende beløp, i stedet for å se bort fra essensen av spillet og vinne bare et par dollar fra potten.

About Author:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *